07 de desembre 2008


El dissabte que ve, 13 de desembre, a partir de les 4 de la tarda, té lloc la tercera edició del Rally Slot de La Bisbal. Per aquesta ocasió, ja estan a punt quatre circuits als sotans de cal Basté, que pel que ja he pogut veure prometen una estona molt entretinguda on els pilots hauran de demostrar de veritat la seva vàlua en tot tipus de pista. Tot i que encara es tracta d'una cursa enfocada a pilots principiants i es corre exclusivament en grup N, és a dir, amb cotxes pràcticament de sèrie. O sigui, que amb aquesta cursa es pretén fer ja un salt qualitatiu, que de fet ja s'apuntava en la segona edició, i engrescar als participants a prendre part de cara a l'any que ve en curses oficials, és a dir, en rallys seriosos a nivell nacional. És amb aquest afany que ha nascut la associació Bislotracing, que a part de ser un club d'amants de l'slot i oferir mitjans a aquells qui el vulguin practicar, també té la intenció de formar una escuderia de pilots.

Si voleu més informació: http://bislotracing.blogspot.com/

Si voleu venir, ja sigui a participant o no, feu-m'ho saber. Jo ja tinc a punt el Subaru Impreza i el Citroën C4. Ara només em falta decidir-me per un dels dos ;)

2 Comments:

  1. Salvador Ventura said...
    Lluis, això del grup N, vol dir que pots portar un cotxe de serie i amb iman?

    En quant a l'horari, tu hi vas a correr? En cas afirmatiu, com és que hi vas a les 5 de la tarda, ja et deixaran còrrer? ó has fet una pre-inscripció?

    Ó arribes i et poses a la cua i corres quan et toca?

    En definitiva, a veure si m'expliques com funciona una mica la logística en aquestes curses de principiant.


    Salvador
    LA BISBAL SLOT said...
    Bon dia Salvador, et contestare jo. De primer, et dire que las cursas d´slot, sobretot de rally, son sense iman, pero en las cursas de velocitat es fan servir l´iman perque els cotxes agafan molta velocitat. En totes las demes no es fa servir , perque el cotxe l´has de conduir tu, i saber treure-li profit a la teva destressa amb el dit. en segon lloc, la cursa comença a las 4 de la tarda, las inscripcions son el mateix dia, pero si arribas una mica mes tard, no passa res, i menos el Lluis. En teoria, la surtida es fa per sorteig, perque surtir el primer, sempre es una mica engorros, per la neu, i demes.
    Tambe et dire que el Lluis es un tio molt matematic,i ho te tot controlat per arribar entre els tres primers a la meta.
    Bueno salutacions i ens veiem

Post a Comment