09 de juliol 2008


La pel.lícula que ja tinc ganes de veure és l'última de Will Smith, Hancock, que s'estrena aquest divendres 11. Segurament ja n'heu sentit a parlar. Em fa gràcia perquè sempre m'he preguntat què passaria de veritat si una ciutat quedés devastada, com passa sovint a les pel.lícules, perquè un super-heroi, fent servir els seus super-poders, salvés un gat de ser atropellat, per exemple. Hancock no és el típic heroi estimat per tothom, sinó tot el contrari. Els efectes colaterals de les seves accions èpiques són fatals, no cau bé a ningú i la justícia el pesegueix per danys i perjudicis. És un outsider amb poders. De fet, la vida quotidiana d'un heroi qualsevol segur que seria així.

Ara només em falta una pel.lícula que m'expliqui d'on treu l'Increíble Hulk els diners per poder estrenar camisa després de cada transformació i com és que no li apreten els pantalons? :)

2 Comments:

  1. Anònim said...
    Tot i que es una pel.licula de recent estrena, ja s'ha enfilat al primer lloc de les pelis més vistes aquest estiu. Veient el trailer no es estrany que et deixis emportar pels efectes especials , a l'alçada dels poders de qualsevol superheroi, gags molt divertits, i un Will Smith macarra pero simpaticot.
    Les dos paraboliques opaques que conformen les seves ulleres , el "gorritu" a lo jamiroquai i la barba de 5 dies, son trets visibles d'una cara en primer pla que ocupa tot el cartell anunciant de la peli -visualment capta facilment l'atencio de qualsevol vianant - i que a mi particularment hem va començar a "caure bé".
    L'argument no deixa de ser gaire diferent del de qualsevol comic de superherois, amb un aire més informal i alternatiu, doncs no es normal que els herois siguin menyspreats pels ciutadans als que defensen.
    En definitiva crec que pot ser una bona peli. Personalment puc esperar a veure-la quan surti per la "mula" ;) doncs ,actualment, al cine sols m'hi apunto per pelis molt concretes, pero els que hi vagin segurament en sortiran satisfets.
    Home,de fet puc esperar les critiques dels que ja han vist, o han de veure la peli, i utilitzar les seves opinions de conillets d'indies. Aixi la Font i jo aniriem al cine a disfrutar sobre segur....
    Lluis, tu hi penses anar? :)
    Anònim said...
    ja veus, estem dins de la moda dels súperherois... així funciona hollywood: todos a una, como los de fuenteovejuna! si una cosa va bé, s'ha d'exprémer fins al vòmit.

    i "hancock" no serà l'última, ni molt menys! a part de la saga marvel i dc còmics, se n'hi sumaran moltes més (com "hancock", "heroes", "jumper")... només espero que les facin bé, i no les facin a sac i en cadena de muntatge...

    ah! el misteri dels pantalons de hulk és una de les preguntes existencials de la humanitat, que quedarà sense resposta, però jo crec que es gasta pantalons heavys, d'aquells elàstics dels anys 80! XD
    o això, o li creix tot menys les cames i el "paquet".............

Post a Comment