25 de setembre 2008


La Fontsanta té raó! Què carai! No cal que ens posem dramàtics que ja en tenim prou amb la merda de crisi que tenim al damunt. Escoltar Green Day em posa emo i ja no tinc edat per això :) La cançó que diu la Fontsanta i el video que us proposo serveixen per posar-se les piles i, de pas, per recordar la nostra festa "ochentera", que avui mateix compleix el seu primer aniversari. Vaja, que al setembre ja li tenim el peu al coll i amb bones vibracions ochenteras podrem rebre com cal al mes d'octubre. Amb un somriure :) Només cal imaginar una pista de discoteca amb sofàs al voltant, la bola de miralls donant tombs al sostre, les llums intermitents de colors i a tots els amics ballant o amb un cubatilla a la ma. Mola el plan, no? ;)

1 Comment:

  1. Anònim said...
    Eiii!! Mira que ens ho vam passar bé a la "festa ochentera"!! I déu n'hi do el què vam riure, sobretot fent la desfilada de modelets, és que semblàvem professionals...!!(jeje)
    Com passa el temps, ja en fa 1 any...!! Bé, l'esperit d'aquella dècada sempre el mantindrem, així com els records que en tenim cadascú.
    A veure si algun dia fem una 2ª part, us hi apunteu?

Post a Comment