25 de març 2008

El nou vici compartit que tinc amb la Carme i el meu "cuñao" Xavier és el Guitar Hero de la PlayStation. Ell és un crack perque practica cada dia i el tio ja va d'expert. Ja es creu que és l'Slash perque ha passat totes les pantalles. Però jo disfruto molt també, tot i que encara jugo en nivell principiant. Ei, que això no té gaire a veure amb tocar una guitarra de veritat, eh! Bueno una mica sí, en el tema de les digitacions. Fins i tot crec que aquest joc pot ajudar a agafar agilitat als dits per després tocar una guitarra de debò. El que té de bò el joc és que realment t'arribes a creure que estas tocant tu. És una passada "tocar" un "Crossroads" o un "Sunshine of your love". Durant uns minuts ets Eric Clapton :) Xavier, prepara't que aquest diumenge hi ha "pique"!

Pels que no sapigueu de qè va el joc aquí teniu el video d'un "pringat" que no ens arriba ni a la sola de les sabates ;)



I aquest vídeo que ve ara és especial pel Massana. Al.lucina tio! Un Guitar Hero pel Commodore 64.



Per cert, hi ha un gadget per a l' iGoogle que es diu Flash Hero que és una mena de Guitar Hero que es toca agafant el teclat com si fos la guitarra. Una mica cutre salchichero però no està mal.

1 Comment:

  1. fontijordi said...
    Gracies per la dedicatoria nano, comodore al poder for ever. Sembla mentida el que pot arrivar a fer amb 64 Kb. un ordinador tan famós, que ens va fer passar tan bones estones a molts "ochenteros".
    El guitar hero es original i espectacular, jo nomes puc imaginar que toco la guitarra agafant el motxo de casa, doncs no tinc aquest joc, i encara que el tingués tindria que ampliar la memoria, la cpu, la targeta grafica, la de so... vaja canviar d'ordinador.Hem compraria un comodore i jugaria a la versio sencilla.. je je.

Post a Comment