30 de març 2008

La Mònica i el Jose ja m'han confirmat que està tot a punt pel 1er. Open Rally Scalextric de la Bisbal. El Jose ha muntat un circuit al soterrani de Cal Basté que no té res a envejar als millors circuits dels rallys clàssics. Per comprovar si hi ha prou afició a La Bisbal i rodalies per organitzar campionats més ambiciosos, organitza aquest primer rally, que d'entrada ja es presenta molt atractiu.

La cursa tindrà lloc els dies 19 i 20 d'abril, constarà de quatre trams de dos carrils i estarà dividida en 3 categories: infantil, amateur i dames. El preu de la inscripció és de 10 Euros anticipada i de 15 el dia de la cursa.

No es corre en categoria professional, de manera que tots els cotxes han de ser de la marca Scalextric, de sèrie i amb iman. Els motors acceptats són el RX-41 i el RX-81. És a dir, del que es tracta és de que els participants corrin en igualtat de condicions amb cotxes sense modificar, tal com surten de la botiga. Només es permeten modificacions en la decoració del cotxe i, com a màxim, canvis de tipus de rodes.

Jo ja he confirmat la meva assistència. Si voleu participar, encara que no tingueu cotxe, o si voleu venir, encara que només sigui a veure l'ambient de la cursa, feu-m'ho saber. Si voleu més informació podeu trucar al Jose al telèfon 687 534 088 o enviar-li un e-mail a l'adreça bisbal@openers-closers.com

0 Comments:

Post a Comment