27 de maig 2008


Dissabte passat els 5 Magnífics - els enganxats al Bang! ;) (Jordi M, Johnny, Fontsanta, Carme i jo) - vam quedar per fer de jurat d'Eurovision. El Jordi T es va rajar a última hora perquè el Biel li va donar molta guerra. El cas és que ens vam preparar una taula classificatòria per anar votant cadascú qui més li agradava i la previsió del resultat final. Pel que fa a mi la classificació gairebé que es podria capgirar.

És injusta l'ultima posició del Regne Unit. Era una bona cançó. Per a mi, la millor. El friki francès era divertit i la cançó m'agrada força. I la tia d'Armenia estava molt bona, tot s'ha dir ;)


Però quan va sortir el Sergio Dalma rus rejovenit revolcant-se per terra i el patinador fent la papallona per allà el mig, ja vaig tenir clar que guanyaria, perquè el que agrada als països de l'est és aquest estil kitsch i ranci que caracteritza tot el festival en general.

L'any que ve s'hauria de presentar un altre friki per Espanya, perquè és impossible prendre's seriosament aquest tongo. Alemanya i el Regne Unit haurien de fer el mateix, seguint el nostre exemple i el del pavo irlandès, ja que mai sortiran dels últims llocs.

Si voleu seguir torturant-vos la vista i la oïda, cliqueu aquí: Les actuacions d'Eurovision 2008

1 Comment:

  1. Anònim said...
    Eurovisio ja no es un concurs de cançons, jo diria que no arriva ni a la categoria de concurs. Es un Show, ni mes ni menys. No guanya la millor canço, sino el pais que te més gent "amiga" en aquell moment. Els ciutadans dels paisos de l'Est es voten entre ells, els nordics tambe s'ajuden entre ells, els ciutadans andorrans i Portuguesos ajuden a Espanya. I com que actualment el Regne Unit es molt impopular a la resta d'Europa, doncs es vista com un Estats Units infiltrats, ningu de fora el vota.
    Es a dir, que Eurovision ha degenerat moltissim. Per molt que Espanya o Regne Unit portin una canço memorable, mai guanyaran. I encara diré mes. Fare de Endeví, i pronostico que si no canvien el sistema de votació, els propers 20 anys Eurovision sols els guanyara els paisos de l'Est, que son molts.
    Per aixo trobo encertat anar alla amb plan espectacle , "cachondeo" i enfotre's de tot, doncs saps que no guanyaras, pero pasaras una bona estona rient.
    Qui recorda ja aquells temps d'Eurovision amb cançons tan bones com "Waterloo" d'Abba....
    Com canvien els temps.
    Si ens animem, potser que ens inventem tambe alguna cançoneta, ¿no LLuis?. tu poses la guitarra, o ni aixo , agafen caçoles , gomes elastiques, llapissos de fusta, i una taula, i fem una canço per la propera edicio d'Eurovisio.
    El titol tampoc importa. "El Peta Zeta" .. per posar un exemple...i ens direm els "Petados"..
    ¿Qui s'apunta?

Post a Comment