13 de maig 2008

La pel·lícula Crossroads (1986) no és precisament una obra mestra. És només un entreteniment per a un dissabte a la tarda tranquil. La trama és molt pobra i el recurs del pacte amb el diable està massa sobat. Però el film ofereix grans moments musicals. La banda sonora és de Ry Cooder, que reinterpreta clàssics del blues sense renunciar a les arrels acústiques dels temes. El que no entenc és que aquest duel de guitarres no fos inclòs en el disc. Ralph Maccio (també protagonista de Karate Kid), tot i que podria guanyar un concurs d' air guitar ;) , no toca realment la guitarra. Qui se les veu amb Steve Vai és Joe Satriani. Un pique de guitarres que cal veure'l varies vegades per apreciar-lo de veritat. Els guitarreros no passeu de llarg ;)

1 Comment:

  1. Unknown said...
    Si t'agraden el Vai i el seu mestre el Satriani, hi ha un disc que es diu "G3: Live in Concert", d'una gira que van fer el Steve Vai, el Joe Satriani i el Eric Johnson, que esta realment molt be. Si no el tens escolta'l ja que val realment la pena.
    Per cert jo al Steve Vai el vaig veure amb Whitesnake a la gira de del Slip of the Tongue: Una gira i un disc en que el David Coverdale (Whitesnake) va aconseguir juntar a la seva banda al Adrian Vandenberg i al Steve Vai .... brutal!
    El David Coverdale sempre s'ha sabut rodejar de cracks. Per cert el Coverdale sempre ha estat un dels meus favorits, sobre tot en els discos amb Deep Purple, els solitaris pre-Whitesnake i la primera epoca de whitesnake(la previa al 1987).
    Si no l'heu escoltat i voleu recomanacions ... només m'ho heu de dir.

Post a Comment