20 de maig 2008

Fa dos anys la Carme va fer el cartell i el programa de ma de la X Mostra de Curtmetratges de Vilafranca i gràcies a això vam descobrir el curt d'animació Tadeo Jones, que és realment divertit. No només va guanyar a Vilafranca, sinó que també va guanyar el Goya al 2006.



És una bona manera de fer temps mentres esperem anar a veure Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall. Aquesta s'ha d'anar a veure al cine, oi Jordi i Fontsanta? ;)

4 Comments:

  1. Unknown said...
    Osti!!! No sabia que t'interessaven els curtmetratges. Jo en tinc pendent de fer un amb la meva companya de feina!!
    Respecte la nova d'Indiana SI, s'ha de veure al cine!! Ja et diré que tal, però aquí a Manresa tinc problemes per trobar a gent que vulgui anar-la a veure. Serà que vaig amb gent més jove i no ho tenen com un record de la joventut.
    Ja veus que estic participatiu eh !!!
    Apa Bona Nit.
    Per cert si vols records de Segur de Calafell quan encara no era Calafa i la gent que hi anava eren gent amb classe com nosaltres jajaja: segurdecalafell.blogspot.com
    Carme said...
    L'autor ha eliminat aquest comentari.
    Carme said...
    Pels que desperteu al mon del curtmetratge o bé ja hi heu trobat el gust m’agradaria recomanar-vos dos curts que ens han agradat força.;)
    El primer el vaig descobrir al programa de Metròpolis de tv2 (http://www.rtve.es/tve/program/metropolis/index.html)de fa uns quants anyets, de una selecció força bona amb joveníssims i ara coneguts directors espanyols, em va semblar molt divertit i ben fet, a més una bona interpretació d’en Coque Malla i l’Aridna Gil :
    http://es.youtube.com/watch?v=ZoEOXu1_hy4
    El següent, un palíndrom en majúscules, ha estat reconegut amb varis premis, molt interessant ja ho entendreu un cop vist:
    http://es.youtube.com/watch?v=jg0oIY_a4j4

    Espero que els gaudiu, i que el Lluís no s’emprenyi per aquesta petita intromissió ;p

    Us deixo també aquí uns enllaços referents a aquest tema:


    Magazine cine:
    http://www.blogsandocs.com/docs/?page_id=2

    Mostra de curtmetratges de Manresa (Didac m’imagino que ja ho deus conèixer):
    http://www.mostrat.org/

    Mostra de curtmetratges de Vilafranca:
    http://www.cineclubvila.cat/mostra-de-curtmetratges-edicions.html
    Anònim said...
    Com molt bé dius no es pot deixar escapar l'oportunitat de veure Indiana Jones. Jo sóc una fan de tota la vida i ja fa molts anys que l'estava esperant... Espero que mantingui el ritme i l'aventura de les altres tres entregues, encara que el Harrison sigui grandet jo el segueixo trobant atractiu...
    Ja veurem què tal...!!

Post a Comment