30 de juny 2008


Gràcies Dani, Jordi T, Manel i Didac! Veig que el meu sentiment no és tant estrany, tot i que hem de reconèixer que és força contradictori. Tan contradictori que només un català el pot entendre. Volem seleccions catalanes, però ens alegrem de la victòria espanyola. De fet, l'11 de setembre és una derrota, oi? És que som així :) Tot això se'm fa molt difícil d'explicar-ho al grup d'alemany. Allà hi ha gent d'Alemanya, Polònia, Txèquia, etc. que no crec pas que siguin capaços d'entendre-ho. Ja se'm va fer prou difícil explicar que a Catalunya es parlen dues llengües i els problemes que té el català. Per si fos poc, l'Anemone, un berlinès del grup, ja m'ha felicitat. Com li explico ara el tema de les seleccions catalanes, dient-li, a més a més, que me'n alegro pel triomf d'ahir? Em prendrà per boig, oi? :) Tard o d'hora el tema sortirà, i més ara que venen els jocs de Pekín, però de moment deixo el tema aquí, no sigui que la clientela se'm espanti :)

El que està clar és que ahir va guanyar l'equip que millor futbol va jugar i es va fer justícia. Va guanyar el bon futbol. Tots els catalans hauriem d'estar com a mínim 6/23 parts contents, doncs 6 jugadors dels 23 de la selecció espanyola són catalans. No sé com es fa això, però almenys ho hauriem d'intentar ;)

1 Comment:

  1. Anònim said...
    Veig que la subliminal maquinaria espanyolista va treballant, i el que és més treballa força bé! Tinc la sort o desgràcia de coneixer un dels damnificats, el Dídac. Desde que va començar l'Eurocopa de nacions (on hi ha nacions que tenen oportunitat de ser-hi representades i d'altres que no)el meu estimat amic ha sofert una metamorfosi que enriu-te'n de la de Kafka. Total, que el fan "number one" d'en Mark Knopfler porta dos dies amb el Manolo Escoboar i el seu Que Viva España! i com ara he descobert, fent terapia de grup en aquest blog expiant el seu sentiment de culpa amb d'altres afectats. He pogut observar que es coneixen entre ells, son de la mateixa quinta, potser és un defecte de partida. Ja està bé que us agradi que guanyi l'Eurocopa Espanya, o no? però si us plau, aneu en compte, doncs tal i com veig el panorama d'aquí 4 dies esteu tots cantant per Soleares. Bé, preneu-vos el meu comentari amb una dosi d'ironia i amb molt de bon humor. Salut i força!! Visca Catalunya... també.

Post a Comment