16 de juny 2008


El Jordi i la Fontsanta, o més ben dit, Wyatt Earp i Calamity Jane, ara fa dos anys que van unir els seus destins per trobar una nova vida a Sant Sadurní d'Anoia, o més ben dit, a St. James de Río Bravo. Calamity Jane va deixar enrere els seus anys a la costa per establir-se a la terra de les plantacions de raïm al costat d'un justicier temut a tota la contrada. Ara són feliços al seu ranxo del 2on.A de Castel Street, mentres planegen la seva propera missió. Espero ser-hi molts anys al seu costat per poder seguir explicant les seves aventures. Felicitats, amics!!! Jo de tu també els felicitaria, foraster, si no vols acabar cosit a bales ;)

3 Comments:

  1. Anònim said...
    Moltes gràcies!! M'he emocionat!! Com passa el temps..., sembla que va ser ahir i ja han passat 2 anys!!
    Sí que vaig fer canvi de vida de la costa a l'interior, però crec que realment va valer la pena. Total, per anar a la platja amb un cop de cotxe ja hi ets.
    Jo també espero estar al costat vostre molts anys!!
    Petonets de la perillosa forastera Jane!! (je je)
    Anònim said...
    Eeeii, que macos hem quedat a la foto ;)
    Gracies nano, un gran detall. Sembla que realment sigui ahir, com diu la font, pero que no oblidarem. Tambe val a dir que vam tenir uns convidats excel.lents i que tots plegats , sobretot nosaltres dos, vam viure un dia fantastic, com el "never ending story" que va sonar al tallar el pastis de noses.
    I aixi seguim, com una historia interminable que no volem que s'acabi.
    Vosaltres tambe formeu part de la nostra vida, oferint la vostra amistat, i aixi espero que sigui per molts anys.
    Una gran abraçada de part del vostre Wyatt earp, que es treu el barret i s'inclina amb deferencia davant la vostra presencia. ;)
    Carme said...
    Aho! àliga emplomada, saluda! i us convida a fumar la pipa de la pau i ballar al só dels Haokah per celebrar la vostra felicitat ;p

Post a Comment